Το 4ο EuroLeague Head Coaches Congress, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 20-23 Ιουνίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γλυφάδας «Μ. Λιούγκας», διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Προπονητών της EuroLeague σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και τον Πρόεδρό του Παναγιώτη Γιαννάκη. Media partner στη διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα είναι η Nova, με όλη την ομάδα των Playmakers να έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες από τους προπονητές που βρέθηκαν στο Final Four, προπονητές του EuroCup, βοηθούς προπονητές της EuroLeague, συζητήσεις με μέλη του EuroLeague Head Coaches Board, διαιτητές και κομισάριους της EuroLeague. Καθημερινά, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα ακολουθεί live η σύνοψη των θεμάτων που αναπτύχθηκαν στο συνέδριο σε μια εκπομπή, απευθείας από το Κλειστό της Γλυφάδας με τη συμμετοχή καλεσμένων.

Συντονιστές στις συνεδρίες θα είναι οι Δώρα Παντέλη και Χρήστος Καούρης, ενώ ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα παρουσιάζει την εκπομπή «Playmakers: EuroLeague Head Coaches Congress 2024» στο Novasports Prime, μαζί με τους Δημήτρη Καρύδα, Νικήτα Αυγουλή και Γιώργο Βαλαβάνη.