Τη συνεργασία του με το Cinobo, τη νέα ελληνική streaming πλατφόρμα για κινηματογραφικές ταινίες, εγκαινιάζει το «Έθνος της Κυριακής».

Παρέχει στους αναγνώστες δωρεάν πρόσβαση στην streaming πλατφόρμα ταινιών.

Τη συνεργασία του με το Cinobo, τη νέα ελληνική streaming πλατφόρμα για κινηματογραφικές ταινίες, εγκαινιάζει το «Έθνος της Κυριακής». Στο πλαίσιο αυτό, την Κυριακή 12 Απριλίου οι αναγνώστες της εφημερίδας που θα επιλέξουν την έκδοση με τις προσφορές, θα αποκτήσουν ταυτόχρονα έναν κωδικό με τον οποίο μπορούν να εγγραφούν στο cinobo.com και να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση για 45 ημέρες, σε εκατοντάδες ταινίες ανεξάρτητου κινηματογράφου.

Η προσφορά απευθύνεται σε νέους χρήστες και η ενεργοποίηση του κωδικού πρέπει να γίνει κατά την εγγραφή μέχρι τις 30 Απριλίου. Το Cinobo (Cinema No Borders) είναι μια νέα ελληνική streaming πλατφόρμα που προσφέρει μεταξύ άλλων βραβευμένες ταινίες, φιλμ που δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα και την Κύπρο και αριστουργήματα του κλασικού κινηματογράφου. Με τη συνεργασία αυτή, το «Έθνος της Κυριακής» φιλοδοξεί να συμβάλλει στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», για πιο ευχάριστη καθημερινότητα.