H Puratos Ελλάς λανσάρει το Sapore Έλενα, ένα ενεργό προζύμι αργής ωρίμανσης. Τo Sapore Έλενα περιέχει αλεύρι σίτου και αλεύρι από σπόρους σίκαλης που έχουν βλαστήσει. Είναι ιδανικό για ψωμιά αργής ωρίμανσης και εγγυάται μεγαλύτερη διατηρησιμότητα του προϊόντος και ένα δυνατό και σταθερό αποτέλεσμα χωρίς μαγιά, ενώ δένει με όλα τα άλευρα και εξασφαλίζει όγκο στο ψωμί, σύμφωνα με την εταιρεία.

Το νέο προϊόν παρουσιάστηκε επίσημα σε εκδήλωση της Puratos Ελλάς, παρουσία συνεργατών της εταιρείας τόσο από την Ελλάδα όσο και από τα κεντρικά γραφεία των Βρυξελλών.

Ο Αντώνης Σαλεβουράκης, Γενικός Διευθυντής της Puratos Ελλάς, δήλωσε: «Το νέο προζύμι Sapore Έλενα ανταποκρίνεται, στο μέγιστο βαθμό, στις απαιτήσεις τόσο των συνεργατών μας όσο και των καταναλωτών για προϊόντα υψηλών προδιαγραφών».