Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) απονέμει τα Greek Excellence 2022 την Πέμπτη 26 Μαΐου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και θα παρουσιάσει τα τιμώμενα πρόσωπα για τη φετινή χρονιά. Τα Greek Excellence είναι μια πρωτοβουλία του Ινστιτούτου που ξεκίνησε το 2021, με στόχο να τιμήσει και να ευχαριστήσει Έλληνες που διαπρέπουν κυρίως στο εξωτερικό, ως αναγνώριση «του δημιουργικού και ολοκληρωμένου έργου τους για την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και ως ελάχιστη συνεισφορά στην εξωστρέφεια που πρέπει να διακρίνει τις ενέργειές μας».

Τα φετινά πρόσωπα που επέλεξε να τιμήσει το ΕΙΕΠ, είναι όπως επισημαίνει, σύμβολα προόδου και έμπνευσης, τα οποία πορεύονται με αξιοπρέπεια, με ακεραιότητα και με επιμονή στον δρόμο της αριστείας.

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος, Νίκος Υποφάντης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περσινή διοργάνωση τίμησε τους: Μανώλη Δερμιτζάκη (Αντιπρόεδρο στη GlaxoSmithKline στον τομέα της υπολογιστικής βιολογίας), Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ (Βυζαντινολόγο ιστορικό), Κωνσταντίνο Δασκαλάκη (Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών του ΜΙΤ και μέλος του Εργαστηρίου Πληροφορικής και Τεχνητής Νοημοσύνης του MIT) και Νίκο Αλιάγα (Παρουσιαστή).