Το Εfood, το οποίο μετρά ήδη στο δυναμικό του 2.000 διανομείς που εξυπηρετούν την υπηρεσία delivered by Εfood, δίκτυο 15.000 συνεργαζόμενων καταστημάτων σε 90 πόλεις, αλλά και την υπηρεσία Εfood market, βλέπει τις ανάγκες σε προσωπικό να αυξάνονται, με στόχο τον τριπλασιασμό του στόλου μέχρι το τέλος του 2021.

Συγκεκριμένα, η υπηρεσία delivered by Εfood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία.

Με το νέο μοντέλο, οι συνεργάτες θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περισσότερο το εισόδημά τους, καθώς, όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Στο νέο αυτό σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας. Επιπλέον, προχωρά σε παροχή πρόσθετης αμοιβής κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα.