Το Efood ανανέωσε το app του, με στόχο να κάνει την εμπειρία χρήσης και την καθημερινότητα των καταναλωτών και συνεργατών του, πιο ολοκληρωμένη και πιο εύκολη. Με περισσότερες επιλογές καταστημάτων και προϊόντων αλλά και ανανεωμένη, πιο εύχρηστη εμφάνιση της πλατφόρμας του, η λογική της νέας έκδοσης του Εfood, είναι η ευκολία χρήσης, η εξατομίκευση των προτιμήσεων και το ενδιαφέρον, στοχευμένο για κάθε χρήστη περιεχόμενο.

Στη νέα έκδοση διατίθεται η ενότητα discovery στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής, με τα video banners, με περιεχόμενο που δημιουργεί η ομάδα του Efood ώστε οι χρήστες να ενημερώνονται γρήγορα για τις Red Selection προτάσεις, τα καταστήματα με rubies, τις προσφορές και τις νέες υπηρεσίες, και με την εύκολη περιήγηση σε λίστες που ανανεώνονται δυναμικά όπως «Επιλογές για σένα», «Αγαπημένα brands», «Νέα καταστήματα», «Προσφορές» και δημοφιλείς κουζίνες.

Παράλληλα, διατίθεται το ειδικό μενού επιλογών, το οποίο ενσωματώνεται ως κεντρικό στοιχείο της πλοήγησης, διευκολύνοντας την πρόσβαση στις κατηγορίες φαγητού και καφέ, καθώς και στα υπόλοιπα καταστήματα όπως Εfood market, ιχθυοπωλεία, κάβες κ.λπ.