Σε networking event στις 14 Μαΐου στο Λονδίνο

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα networking events της παγκόσμιας κοινότητας για την ανάπτυξη, την καινοτομία και την ηγεσία (GIL Community) της Frost & Sullivan, που έχει ως στόχο την ανταλλαγή και την έμπνευση νέων ιδεών και προοπτικών που αξιοποιούν την καινοτομία ως πηγή για τη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο για την ανάπτυξη, τόσο των εταιρειών, όσο και των στελεχών τους.

Στο συνέδριο συμμετέχουν κυρίως υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων από τομείς όπως τεχνολογία (ICT), αεροδιαστημική, μεταφορές & αυτοκινητοβιομηχανία, ενέργεια, βιοτεχνολογία, κ.α. Το European Business Review (EBR) συμπληρώνει σχεδόν τη δεύτερη δεκαετία διεθνούς παρουσίας, έχοντας καθιερωθεί ως πηγή αξιόπιστης ενημέρωσης για την σύγχρονη επιχειρηματικότητα και το γεωπολιτικό – οικονομικό πλαίσιο που την περιβάλει.

Το περιοδικό υποστηρίζεται από την online έκδοση στο www.europeanbusinessreview.eu και εκδίδεται από την EMG Strategic Communications (www.emgcommunications.co.uk) με έδρα το Λονδίνο, εταιρεία με εξειδίκευση σε θέματα public affairs και lobbying, η οποία έχει αναπτύξει αξιόλογο δίκτυο επαφών και στη Ελλάδα.