Κοινωνικό δίκτυο για την ελληνική μουσική σκηνή

Tο e-band.gr, το κοινωνικό δίκτυο για την ελληνική μουσική σκηνή, λανσάρει μια ακόμη δωρεάν υπηρεσία, τα «Βίντεο Μελών».

Τα μέλη του μπορούν πλέον να ανεβάζουν τα μουσικά τους βίντεο με πρωτότυπα κομμάτια ή διασκευές, από όλες τις πλατφόρμες (YouTube, Vimeo, Facebook) σε μια Βίντεο Γκαλερί, δομημένη με κατηγορίες και μουσικά είδη ώστε οι επισκέπτες να μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν και να εξερευνήσουν μουσική από ελληνικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Το e-band.gr απευθύνεται σε μουσικούς, Deejays, συγκροτήματα, καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της μουσικής. Με δωρεάν εγγραφή, φέρνει όλους όσοι έχουν σχέση με τον ευρύτερο χώρο της μουσικής σε ένα κοινό διαδικτυακό τόπο έτσι ώστε να βρίσκουν εύκολα ο ένας τον άλλο βάσει μουσικών και γεωγραφικών κριτηρίων.

Παράλληλα, δίνει την δυνατότητα στα μέλη του να προβάλουν την δουλειά τους μέσα από παρουσιάσεις, συνεντεύξεις και βίντεο κανάλι. Στους επόμενους μήνες το e-band.gr σχεδιάζει συνεργασίες με ραδιοφωνικούς και Web Radio σταθμούς και έχει ήδη αρχίσει και προωθεί το Call4Songs με αποτέλεσμα τη δημιουργία μουσικής βιβλιοθήκης με πρωτότυπα τραγούδια των μελών του. Τέλος, προχωρά και στη δημιουργία mobile iOS app.