Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα συνεργασία έχει τα εχέγγυα για να δρομολογήσει επιπλέον συνέργειες πέρα από την εμπορική αξιοποίηση των νέων properties, όπως την δημιουργία πρωτογενούς εμπορικού περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες και σε αναπτυσσόμενα formats. To Doctv.gr δημιουργήθηκε το 2010 από τη δημοσιογράφο Μελίτα Κάραλη και τον παραγωγό Νίκο Πατρελάκη.

Είναι διαδικτυακό περιοδικό/ ραδιόφωνο/ τηλεόραση, που καταγράφει την καθημερινότητα σε θέματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, επενδύοντας στην άποψη και στα υψηλά στάνταρ παραγωγής. Περιλαμβάνει ειδήσεις, αρθρογραφία, βίντεο, συνεντεύξεις, μουσικά podcasts και το 24/7 stream του radiodoc.gr.

Η θεματολογία του προωθεί έναν τρόπο ζωής που στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινότητας σε όλους τους τομείς. Με το Doctv.gr συνεργάζονται γνωστοί δημιουργοί, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, opinion-makers και μια μεγάλη ενεργή νεανική κοινότητα.

Το Radiodoc.gr, το ραδιόφωνο του DOC TV, περιλαμβάνει επιλεγμένη μουσική από όλο το φάσμα του σύγχρονου ήχου, με καταλόγους από τις δισκοθήκες των curator, αλλά και πάνω από 220 on-demand mixtapes στην κατηγορία Podcast, από παραγωγούς και djs, σχεδόν από το σύνολο της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.