Το Dixan, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εφαρμόζει το πρόγραμμα «Καθάρισε σε βάθος», με δράσεις για καθαρές θάλασσες και προαγωγή της κυκλικής οικονομίας και της περιβαλλοντικής συνείδησης. Το πρόγραμμα «Καθάρισε σε βάθος», το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγική αειφορίας «Για καλό» του τομέα Απορρυπαντικών και Καθαριστικών της Henkel Hellas.

Στον καλοκαιρινό κύκλο παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, σε συνεργασία με τον Οδυσσέα Λάμπρου και την εθελοντική του ομάδα «Beach Cleaning», πραγματοποίησε καθαρισμούς σε Ρόδο, Φλοίσβο (ΝΟΤΚ-Ναυταθλητικός ‘Oμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας), Αλεποχώρι, Ηγουμενίτσα, Βόνιτσα, Λεγραινά, Σούνιο, Θεσσαλονίκη, Σάμο, Σητεία, Βούλα, και Ραφήνα.

Από τους καθαρισμούς του 2021 ανασύρθηκαν συνολικά 13,6 τόνοι απορριμμάτων, εκ των οποίων οι 3 τόνοι είναι πλαστικό. Στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθάρισε σε βάθος» και σε συνεργασία με το εξειδικευμένο Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας CEEII, τα πλαστικά αντικείμενα που ανασύρθηκαν θα προωθηθούν για περαιτέρω επεξεργασία με στόχο να επανενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία μέσω του μοντέλου της κυκλικής οικονομίας.