Παράλληλα, προχώρησε σε νέες συνεργασίες στο app και site του.

To Delivery.gr εγκαινίασε πρόσφατα στην Πάτρα, τα νέα σύγχρονα γραφεία στα οποία εδρεύει η εταιρεία. Παράλληλα με την πλατφόρμα Delivery online app και site παραγγελιών του Delivery.gr, η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη νέων συνεργασιών, με γνωστές στο ευρύ κοινό, αλυσίδες εστιατορίων.

Στα εγκαίνια των νέων γραφείων που εδρεύει η Delivery.gr, παρευρέθηκαν ο Γιώργος Μούχαλης, Πρόεδρος του ομίλου εταιρειών Μούχαλη στον οποίο εντάχθηκε το Delivery.gr το 2019, καθώς και ο Founder και CEO του Delivery.gr Νίκος Ιωάννου, μαζί με σύσσωμο το προσωπικό της εταιρείας απ’ όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση έδωσαν επίσης το παρών δεκάδες καλεσμένοι από την Πάτρα και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην οδό Θεσσαλονίκης και Θράκης 22 στην Πάτρα, την πόλη όπου «γεννήθηκε» και ξεκίνησε το business success story της η εταιρεία πριν από 14 χρόνια.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των νέων της γραφείων στεγάζονται όλα τα κεντρικά τμήματα της εταιρείας: τηλεφωνικό κέντρο, development, γραφεία Διοίκησης κ.λπ. Τους πρώτους δύο μήνες του 2020, η εταιρεία προχώρησε σε νέες συνεργασίες αλυσίδων και γνωστών εστιατορίων, στο online app και site παραγγελιών Delivery.gr.