Ενημερώνοντας το κοινό για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας που υλοποιεί
Το Corallia συμμετείχε στην πρωτοβουλία Startup Safary Athens, δίνοντας μια ξεχωριστή διάσταση στον χάρτη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας μέσα από τις δράσεις του.

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, το Corallia άνοιξε τις πόρτες του α2-innohub στο Μαρούσι για να ξεναγήσει το κοινό στις δράσεις και τα επιτεύγματα των clusters και τη συμβολή του στην επιτάχυνση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να ενημερωθούν για το πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας που υλοποιεί το Corallia.

Ο Δρ. Αντώνης Γιαννόπουλος, Υπεύθυνος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Corallia, δήλωσε: «Μέσα από τη συμμετοχή μας στο Startup Safary Athens θέλουμε να αναδείξουμε την ανάγκη τόσο για τη σύλληψη πρωτοποριακών ιδεών όσο και για τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών, που μπορούν να συμβάλλουν στη στροφή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας σε καινοτόμους τομείς, όπου θα αξιοποιηθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και το ταλαντούχο και εξειδικευμένο ανθρώπινο κεφάλαιο της Ελλάδας».