Συμπλήρωσε 3 χρόνια λειτουργίας
Το Conferience συμπλήρωσε 3 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχοντας χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 1.400 εκδηλώσεις, ενώ πλέον εμπλουτίζεται με νέα features.

Συγκεκριμένα, με περισσότερα από 40 features, το Conferience παρέχει μία ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη υπηρεσιών για να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία στην κάθε εκδήλωση. Το Conferience είναι διαδικτυακή εφαρμογή, συμβατή με όλες τις συσκευές, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ατομικούς σκοπούς, συνέδρια, διοργανώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, για εκπαιδευτικούς σκοπούς (σχολεία, πανεπιστήμια, εκπαιδευτικά κέντρα, κέντρα εκπαίδευσης κτλ), ακόμη και για έρευνες από επιχειρήσεις, ή εταιρείες προώθησης προϊόντος.

Μερικές από τις νέες υπηρεσίες είναι η δυνατότητα δικτύωσης των συμμετεχόντων μέσω του www.Nepanda.com, εμφάνισης σχολίων στα γραφήματα, ενδυνάμωσης προωθητικών ενεργειών τον χορηγών, προσωποποιημένη ατζέντα, digi-voting, gamification, word cloud, dynamic registration και άλλα. «Η απλότητα της χρήσης του, το φιλικό περιβάλλον, η εξαιρετική λειτουργικότητα, ο συνεχής εμπλουτισμός νέων υπηρεσιών με βελτίωση των προηγούμενων προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε διοργανωτές, ομιλητές και χρήστες», καταλήγει η ανακοίνωση.