Νέα streaming-video-on-demand πλατφόρμα θα λανσάρει το CNN, το α΄ τρίμηνο του 2022, με το όνομα CNN+. H νέα πλατφόρμα θα περιλαμβάνει πρωτότυπο, live και on-demand πρόγραμμα, διακριτό από τις linear προσφορές του CNN, στις οποίες περιλαμβάνονται τα CNN International, HLN και CNN en Espanol, σημείωσε σε επίσημη δήλωσή του το δίκτυο.

Από το λανσάρισμά του και έπειτα, οι χρήστες θα μπορούν να αναμένουν καθημερινά ζωντανό πρόγραμμα διάρκειας 8 έως 12 ωρών, το οποίο θα συμπληρώνει το linear τηλεοπτικό πρόγραμμα, καθώς και ένα library με τα non fiction προγράμματα του CNN.

Θα ακολουθήσουν πρωτότυπες σειρές, οι οποίες θα δημιουργηθούν αποκλειστικά για το CNN+, με περισσότερες λεπτομέρειες να αναμένονται αργότερα μέσα στη χρονιά. Το CNN+ θα υποστηρίζεται από συνδρομές. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό, εάν θα υπάρχουν εναλλακτικές πηγές εσόδων, εκτός των συνδρομών, ή αν η πλατφόρμα θα περιέχει διαφημίσεις.

«Το CNN+ θα βασίζεται σε παγκόσμιας ποιότητας reporting και storytelling, καθώς και στη δέσμευση να επικοινωνεί με το κοινό μας, όπου και αν αυτό βρίσκεται», σημείωσε ο Andrew Morse, Chief Digital Officer του CNN Worldwide, ο οποίος θα ηγείται της νέας υπηρεσίας.

(Πηγή: AdAge)