Το Chivas Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας, καλεί για 4η συνεχή χρονιά τους έλληνες επιχειρηματίες που συνδυάζουν την επιχειρηματικότητα με το κοινό καλό να διεκδικήσουν μέρος χρηματοδότησης 1 εκατ. δολαρίων για την επιχείρησή τους, κάνοντας την αίτησή τους στο chivas.com έως τις 31 Οκτωβρίου.

Από το 2016, έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό 3 έλληνες κοινωνικοί επιχειρηματίες που ξεχώρισαν ανάμεσα από 125 συμμετοχές. Το Chivas Venture χρηματοδοτεί κάθε χρόνο με 1 εκατ. δολάρια επιχειρήσεις που συνδυάζουν με επιτυχία την επιχειρηματικότητα με το κοινό καλό. Συνολικά, έχει μοιράσει ως τώρα 5 εκατ. δολάρια σε περισσότερες από 120 social startups που διακρίθηκαν παγκοσμίως και έχει βελτιώσει τις ζωές περισσότερων από 2 εκατ. ανθρώπων σε 50 χώρες.

Ο διαγωνισμός Chivas Venture βρίσκεται στο επίκεντρο των διεθνών δεσμεύσεων του ομίλου Pernod Ricard να ολοκληρώσει ως το 2030 το πρόγραμμα Βιωσιμότητας & Υπευθυνότητας, ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικών και κοινωνικών επιδιώξεων που υπηρετούν τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.