Με την υποστήριξη της ZeniΘ επιστρέφει στις 14 Οκτωβρίου το Big Talk με τέσσερα νέα επεισόδια γυρισμένα στο κεντρικό κατάστημα της ZeniΘ, στο ισόγειο του κτιρίου Orbit στην Αθήνα. Η παρέα του Big Talk με τον Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο, Δημήτρη Μακαλιά, Γιάννη Σαρακατσάνη και Γιώργο Αγγελόπουλο επιστρέφει μιλώντας για θέματα που δεν τολμά να συζητήσει κανείς, αυτά που δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα.

Οι γνωστοί κωμικοί τολμούν να κάνουν ερωτήσεις που κανείς δεν θέλει να ακούσει, να πουν μια αλήθεια που είναι μόνο δική τους, να βουτήξουν σε φιλοσοφικά θέματα πολύ μικρής σημασίας αλλά πάνω απ’ όλα τολμούν να απαντήσουν στις σκέψεις και τις ιδέες των θεατών, χωρίς να τους το έχει ζητήσει κανείς. Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Μarketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά:

«Η παρέα του Big Talk είχε πάντα πολλή ενέργεια και τώρα επιστρέφει με κορυφαία ενέργεια, την ενέργεια της ZeniΘ. Γιατί τελικά οι πιο μεγάλες αλήθειες έρχονται από τις πιο απλές κουβέντες. Σας προκαλούμε λοιπόν κάθε Πέμπτη να τους απολαμβάνουμε μαζί στο YouTube και στο Facebook της ZeniΘ».