Με την προσθήκη εξειδικευμένων workshops στις 10 Νοεμβρίου
Το συνέδριο «AllThingsPerformance’17: the Growth Hacking edition», το οποίο θα υποδεχτεί 7 καταξιωμένους keynote ομιλητές από Η.Π.Α. και Ευρώπη, γίνεται διήμερο.

Έτσι, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το κυρίως πρόγραμμα του συνεδρίου με τις ομιλίες και τα Q&As, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 10 Νοεμβρίου, θα λάβουν χώρα μια σειρά από εξειδικευμένα workshops. Πιο αναλυτικά, ο Ivan Imhoff, αγαπημένος ομιλητής του ελληνικού κοινού & διάσημος CRO Strategist, θα εστιάσει επί 90 λεπτά στο Conversion Optimization για να μας βοηθήσει «to understand the holy grail of Dynamic Content Personalization & learn how to reach it».

Λίγο αργότερα, ο Jordie van Rijn, Email Marketing & eCRM consultant, θα αποκαλύψει τη δομή του τέλειου email και θα δώσει συμβουλές για να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να βελτιώσουν τα δικά τους newsletters. Το συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη ForestView και φιλοξενεί ομιλητές όπως ο Josh Fechter, κορυφαίος Growth Hacker στον κόσμο για το 2017, και η Britney Muller, SEO & Content Architect της περίφημης Moz.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο www.allthingsperformance.gr