Η εταιρεία Βίκος επέλεξε τις Digitas και Zenith του Publicis Groupe Greece για το σύνολο της παρουσίας και προβολής των προϊόντων της στα social media και στα ΜΜΕ, αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, η Digitas, το digital-first omnichannel agency του ομίλου, αναλαμβάνει τη στρατηγική περιεχομένου, το community management, καθώς και τα paid media στα social media κανάλια, βασισμένη στην data-driven μεθοδολογία της, που εστιάζει στην ανάπτυξη των πελατών της.

Αντίστοιχα, η Zenith, το ROI Agency του Publicis Groupe, αναλαμβάνει τη στρατηγική επικοινωνίας για την προβολή όλων των προϊόντων Βίκος στα ΜΜΕ σε επίπεδο above the line, βασιζόμενη στην growth φιλοσοφία και την insightful μεθοδολογία της για μια ολιστική προσέγγιση του καταναλωτή. O Sales & Marketing Director της Βίκος ΑΕ, Κωνσταντίνος Σεπετάς, ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με τις Digitas και Zenith του Publicis Groupe Greece.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε περαιτέρω την παρουσία μας τόσο στον ψηφιακό κόσμο και ειδικά στα social media, όσο και στα παραδοσιακά Μέσα, και να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή του σήμερα!». O CEO του Publicis Groupe Greece & Southeast Europe, Αντώνης Πασσάς, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη της συνεργασίας με τη Βίκος ΑΕ. Η συγκεκριμένη οικογενειακή επιχείρηση μοιράζεται την ίδια επιθυμία για καινοτομία με τις ομάδες Digitas και Zenith».