Στο Art Factory, στον Ταύρο
Την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η τελετή απονομής των FAB - Fashion & Beauty Awards, στο Art Factory, Λαμίας 6 και Πειραιώς 178 στον Ταύρο, με ώρα προσέλευσης 19:00 και ώρα έναρξης 19:30.

Όπως είναι γνωστό, τα FAB -Fashion & Beauty Awards αποτελούν τα πρώτα business βραβεία στην Ελλάδα για το fashion & beauty industry και διοργανώνονται φέτος για πρώτη φορά από την BOUSSIAS και το Fashion Daily. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων fashion και beauty brands, καθώς επίσης των βέλτιστων πρακτικών marketing και επικοινωνίας τους.

Η πολυμελής κριτική επιτροπή με επικεφαλής τη Βαρβάρα Βερνίκου, Διευθύνουσα Σύμβουλο του Κλάδου πολυκαταστημάτων της Notos Com Holdings, ολοκλήρωσε λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα τη διαδικασία αξιολόγησης. Όσοι ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στη γιορτή της μόδας και της ομορφιάς μπορούν να κλείσουν το εισιτήριό τους online στο site www.fabawards.gr ή να επικοινωνήσουν με τη Mαίρη Τσούκαρη στο τηλέφωνο 210 661 7777 (εσωτ. 188) ή στο mail, [email protected].