Το Μedia RoI Forum, το συνέδριο για το media buying, επιστρέφει σε φυσικό χώρο για πρώτη φορά από το 2018, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Sofitel Athens Airport. Επτά διεθνείς ομιλητές από τα μεγαλύτερα media agencies και 11 ανώτατα στελέχη από την Ελλάδα εξετάζουν μια σειρά ζωτικών θεμάτων που απασχολούν τον χώρο των media και του marketing.

Πιο συγκεκριμένα, θα συζητηθούν: οι αλλαγές στις προτιμήσεις των πελατών και οι καινοτόμες νέες υπηρεσίες των agencies, το talent management και οι επενδυτικές προτεραιότητες σε tech και data, οι μεταβολές στη μετρησιμότητα του RoI και τα νέα εργαλεία, η σύγκλιση creative & media, οι εξελισσόμενες σχέσεις με τα ΜΜΕ και τις πλατφόρμες και οι ταχύτατα αναδυόμενες αγορές των connected TV και retail media.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΔΕΕ και του ΣΔΕ και απευθύνεται σε media agencies, clients και brands, publishers και broadcasters, ad και digital agencies και solutions providers. Δείτε την τελική ατζέντα και κλείστε τη θέση σας στο www.mediaroiforum.gr/