Η NTT Data, η 6η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών πληροφορικής στον κόσμο, επέλεξε την H+K Strategies ως στρατηγικό συνεργάτη επικοινωνίας μετά από έρευνα της αγοράς Δημοσίων Σχέσεων στην Ελλάδα και μέσω μιας διαδικασίας αξιολόγησης προτάσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, η H+K Strategies θα υποστηρίξει επικοινωνιακά την ίδρυση του ελληνικού παραρτήματος της NTT Data παρέχοντας υπηρεσίες διαχείρισης φήμης, γραφείου Τύπου, media relations και διοργάνωση εκδηλώσεων.

Όπως τόνισε ο Αngeles Mera, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της NTT Data Ευρώπης κα των χωρών LATAM, «επιλέξαμε την H+K Strategies για την τέλεια στρατηγική σκέψη και τη μεγάλη εμπειρία της ομάδας σε θέματα επενδύσεων, τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού για να ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι της NTT Data στην ελληνική αγορά».

Από την πλευρά της, η Ελένη Κωνσταντινίδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της H+K Strategies, δήλωσε: «Η τεχνολογία γοητεύει την έμπειρη και διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα της Hill. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της NTT Data για την εμπιστοσύνη τους. Το γεγονός ότι μας εμπιστεύεται μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στον πλανήτη είναι σπουδαίο».