Πρόεδρος της Oργανωτικής Eπιτροπής ο Γιάννης Σιδέρης της Bold Ogilvy

Εκτός από τον ίδιο, την Οργανωτική Επιτροπή αποτελούν οι Ντίνος Αδριανόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Civitas Ketchum, η Φωτεινή Γερομαλίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Wunderman, ο Δημήτρης Γκάζης, Creative Director της Busybuilding, η Αλέκα Παπαδία, Head of Creative Services της DDB, ο Eric Parks, Head of Digital Interactive της Leo Burnett, η Λήδα Παπαμιχαήλ, Deputy General Manager της Mindshare και ο Κώστας Ταμπουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Tribe.

«Η ΕΔΕΕ, βασικός θεματοφύλακας της διοργάνωσης, δεν έθεσε ποτέ θέμα ακύρωσης του θεσμού. Η πρόθεσή της ήταν από την αρχή ξεκάθαρη και σαφής: ο θεσμός των βραβείων δημιουργικότητας πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σιδέρης σε σχετική επικοινωνία μας.

Και κατέληξε: «Φιλοδοξία μας είναι να ενδυναμώσουμε τα Ermis Awards και να ενισχύσουμε το ρόλο τους ως την κορυφαία εκδήλωση του χώρου της επικοινωνίας που ενώνει όλους όσοι δουλεύουμε σ’αυτόν. Η μάχη που έχει να δώσει μια καλή ιδέα είναι πλέον πάρα πολύ δύσκολη. Οι ιδέες όμως που θα καταφέρουν να τις κερδίσουν θα αξίζουν ακόμη περισσότερο. Τα επόμενα Ermis Awards θα επιβραβεύσουν αυτές ακριβώς, τις ιδέες που αντέχουν στους δύσκολους καιρούς».