Η διοργανώτρια αρχή ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων μπάσκετ στην Ευρώπη, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών (ΕΣΑΚΕ) μετά από έρευνα της αγοράς στην Ελλάδα και μέσω της διαδικασίας αξιολόγησης ποιοτικών χαρακτηριστικών σε επίπεδο προτάσεων, καθώς επίσης και συνολικού εύρους υπηρεσιών, επέλεξε την Above ως στρατηγικό συνεργάτη επικοινωνίας.

Η Above θα υποστηρίξει επικοινωνιακά τον ΕΣΑΚΕ, παρέχοντας υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού, χορηγικών και αναπτυξιακών πλάνων, διαχείρισης φήμης, δημιουργικών, παραγωγών βίντεο και διοργανώσης εκδηλώσεων. O Γιάννης Παπαδημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Above, αναφερόμενος στη συνεργασία, τόνισε:

«Η ομάδα μας μετά από πολύ μελέτη κατέθεσε μία ολιστική και σύγχρονη στρατηγική πρόταση, που σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμπειρία των 20 ετών στον χώρο της επικοινωνίας, στοχεύει στην διευρυμένη ενεργοποίηση του αθλητικού και κοινωνικού αποτυπώματος ενός από τα μεγαλύτερα Πρωταθλήματα Μπάσκετ στην Ευρώπη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΕΣΑΚΕ και τον πρόεδρο του κ. Ευάγγελο Γαλατσόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία να συμβάλλουμε και εμείς με τις προτάσεις και την εμπειρία μας στην επόμενη μέρα της ελληνικής επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης».