Πρόκειται για τον Founder και CEO του Taxibeat
Ο Νίκος Δρανδάκης, Founder και CEO του Taxibeat, θα τιμηθεί με ειδικό βραβείο στην Τελετή Απονομής των Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της ολοήμερης καταληκτικής εκδήλωσης με την οποία κορυφώνονται τα εν λόγω βραβεία.

Το Taxibeat επεκτείνεται ραγδαία στο εξωτερικό, ήδη βρίσκεται σε 5 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει και σημαντική χρηματοδότηση. Πριν μερικές εβδομάδες δε, εξαγοράστηκε στο 100% από την mytaxi, την εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Daimler και αναμένεται να επεκταθεί σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, διευρύνοντας κατά 108.000 τους εγγεγραμμένους επαγγελματίες οδηγούς. Τα Παπαστράτος Start-Up/Scale-Up Greece Awards 2017 κορυφώνονται το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Οι shortlisted εταιρείες θα διεκδικήσουν τις μεγάλες διακρίσεις του διαγωνισμού, τα βραβεία, αλλά και τις δωρεάν επαγγελματικές υπηρεσίες που θα τους προσφερθούν. Τα βραβεία υποστηρίζουν το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN), η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), το EKINISI LAB – ΣΕΒ, ο ΣΕΠΕ. Περισσότερες πληροφορίες στο site των βραβείων www.startupawards.gr.