Στην ψηφιακή φάση της ανάπτυξης της καμπάνιας του Αγρόκηπου Χαλβατζή εισέρχεται πλέον το επώνυμο προϊόν υγιεινής διατροφής. Βασισμένο σε πλάνο γνωστών nano influencers και ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις των κοινωνικών δικτύων, η καμπάνια απλώνεται βασικά στο TikTok, στο Μeta, με video, post και stories.

Μια πλειάδα επιδραστών όπως διατροφολόγοι, μητέρες, fit gurus, food bloggers, γυμναστές συνθέτουν ένα παζλ που προσεγγίζουν από διαφορετική σκοπιά τον τελικό χρήστη.

«Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις σύγχρονες δομές της κοινωνίας μας, με επίκαιρα σύμβολα και ιδιαίτερη σημειολογία, το πλάνο επιδραστών που σχεδιάσαμε για τον Αγρόκηπο Χαλβατζή, μια σειρά προϊόντων πολύ αγαπητή στους γνώστες και μη της ελληνικής αγοράς», δήλωσε η Ανδριανή Μακουλίδου η οποία ασχολείται με τα σύγχρονα κοινωνικά δίκτυα της επικοινωνίας για την εταιρεία Kevin+Marshall.

Σημειώνεται ότι τόσο για την επιλογή, όσο και την αξιολόγηση της απόδοσης του πλάνου χρησιμοποιείται ειδικό software ΑΙ που έχει δημιουργήσει η K+M για τον σκοπό αυτό.