Για τη διαδικτυακή παρουσία της.

Η MainSys ανέλαβε τη διαδικτυακή παρουσία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και προχωρά στην έναρξη της Live λειτουργίας του νέου διαδραστικού διαδικτυακού τόπου www.greece2021.gr. Στόχος της MainSys ήταν, όπως επισημαίνει η ίδια, «η δουλειά μας να εμπνεύσει το ίδιο συναίσθημα που νιώθουμε και οι ίδιοι όταν αναλογιζόμαστε το τι έχει περάσει, το τι έχει καταφέρει, αλλά και το τι θα επιτύχει στο μέλλον το έθνος μας».

Το συγκεκριμένο project περιλαμβάνει την παρουσίαση του σκοπού της Επιτροπής, την παρουσίαση των αξόνων, των γεγονότων και των Ελλήνων που άφησαν το αποτύπωμά τους στον κόσμο, τη χρονολογική τοποθέτηση των γεγονότων της Επανάστασης του 1821, την ανάδειξη της παγκόσμιας σημασίας της, τη σχέση της με άλλες επαναστάσεις, το πώς επηρέασε τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και το πώς επηρεάστηκε από αυτόν.

Η δημιουργία μηχανισμών διάδρασης των χρηστών με την επιτροπή και τέλος το σύστημα διαχείρισης και ενημέρωσης των χρηστών για τις εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο αποτελούν μερικά από τα σημαντικά στοιχεία του project. Οι υπηρεσίες που παρέχει η MainSys περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό του διαδικτυακού τόπου, την υλοποίηση, την βελτιστοποίηση του, την φιλοξενία του και την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας από κακόβουλες επιθέσεις.