Το 3ο Συνέδριο Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις (3rd Diversity in Business Conference 2021), το οποίο διοργανώθηκε από το Σωματείο ΚΕΑΝ- Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων, την Περιφέρεια Αττικής και την Boussias, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Έλληνες θεσμικοί εκπρόσωποι, οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους πυλώνες της διαφορετικότητας και υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων έφεραν στο επίκεντρο τη σημασία της διαφορετικότητας και μοιράστηκαν στοιχεία από την εμπειρία τους, αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν στη χώρα μας. Οι σύνεδροι έθιξαν καίρια ζητήματα αναφορικά με τη σημαντικότητα της υγιούς ένταξης στελεχών με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξέτασαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε επίπεδο αποδοχής της διαφορετικότητας και των ίσων ευκαιριών στις ελληνικές επιχειρήσεις.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν η Dr Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Εκπρόσωπος του Προέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, και ο Πρέσβης των ΗΠΑ, Τζέφρι Πάιατ.