Με νέο σημείο επιφάνειας 7.000 τ.μ.
Νέο κατάστημα επιφάνειας 7.000 τ.μ., τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν στις 20 Μαρτίου, ετοιμάζει η αλυσίδα χονδρεμπορικών καταστημάτων, Τhe Mart, η οποία διαθέτει προς το παρόν παρουσία στην περιοχή μέσω συνεργασίας με την εταιρεία Ψυγεία Ασλάνης.

Η συγκεκριμένη συνεργασία θα πάψει να ισχύει κατά το προσεχές χρονικό διάστημα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Daily Fax, με δεδομένη την πρόθεση της εταιρείας να δημιουργήσει ολοκληρωμένο φυσικό κατάστημα την περιοχή. Με σκοπό την προετοιμασία του νέου σημείου πώλησης, στελέχη του τμήματος αγορών της The Mart επισκέφθηκαν πρόσφατα την περιοχή. Στόχος ήταν η μελέτη του ανταγωνισμού και των τιμών που υφίστανται από τις αλυσίδες που δραστηριοποιούνται εκεί.

Στο πλαίσιο του υφιστάμενου σχήματος, η Ασλάνης παραλαμβάνει τα προϊόντα από το δίκτυο της The Mart, αναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη διανομή των παραγγελιών. Τα εμπορεύματα αποστέλλονται στα Ιωάννινα μία φορά την εβδομάδα – μόνο Παρασκευή -, και γι’ αυτό το λόγο η αλυσίδα αποσκοπεί να εδραιώσει την παρουσία της με το νέο κατάστημα. Επί της ουσίας, το σημείο πώλησης των Ιωαννίνων, όπως λειτουργούσε έως τώρα, έδινε τη δυνατότητα στους πελάτες να προβαίνουν σε παραγγελίες και να παραλαμβάνουν τα προϊόντα μέσω συστήματος Drive In.

Μέσω αυτού, ο εκάστοτε πελάτης είχε τη δυνατότητα να προμηθεύεται προϊόντα, ενώ η προετοιμασία της παραγγελίας γινόταν στο πλησιέστερο κατάστημα της περιοχής. Kατ’ επέκταση η διανομή ήταν διαθέσιμη στο σημείο Drive In για παραλαβή. Ας σημειωθεί τέλος ότι η The Mart, θα έχει φέτος συμμετοχή στην έκθεση HoReCa, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο, Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
(Γιώργος Λαμπίρης, [email protected]).