Στο πιο πρόσφατο βίντεο για την παρουσίαση της συνεργασίας της Kia Europe με το League of Legends EMEA European Championship (LEC), τέσσερις παίκτες βιώνουν τις επιδόσεις του Kia EV6 GT για να δουν αν είναι «tilt-proof».

Στην ορολογία του gaming, το «tilt» είναι η πράξη του να αναστατώνεται ο παίκτης και το «tilt-proof» αναφέρεται στη διατήρηση της ψυχραιμίας όταν κάτι δεν του πάει καλά. Στο Tilt-Proof Challenge της Kia, ένας επαγγελματίας οδηγός κασκαντέρ οδήγησε γύρω από μια ελεγχόμενη πίστα.

Μια σειρά από κάμερες και αισθητήρες μέτρησαν τους καρδιακούς παλμούς των δημιουργών περιεχομένου gaming και παρακολούθησαν τις εκφράσεις του προσώπου τους για τυχόν σημάδια «αντίδρασης» ή αύξησης των συναισθημάτων. Τα αποτελέσματα μπορούν να προβληθούν κάτω από το hashtag #tiltproofchallenge.

Τα βίντεο είναι τα πιο πρόσφατα από μια σειρά clips που γιορτάζουν τη συνεργασία της Kia με το League of Legends EMEA Championship (LEC). Οι προηγούμενες καμπάνιες περιλαμβάνουν το «Stay True to Your Lane» καθώς και το #LegendsGoElectric.