Ο εθνικός νικητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον παγκόσμιο τελικό
Οι Epanekkinisis, Ingredio, Paths of Greece και Urban Poultry είναι οι κοινωνικές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τον κοινωνικό τους αντίκτυπο και που θα διεκδικήσουν φέτος την ελληνική θέση στον παγκόσμιο τελικό του Chivas Venture.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δεκάδες κοινωνικοί επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Chivas Regal. Το Skoll Center, φορέας επιχειρηματικής αξιολόγησης, ξεχώρισε τις τέσσερις επιχειρήσεις που θα διεκδικήσουν τη θέση του Έλληνα νικητή, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον παγκόσμιο τελικό του Chivas Venture, διεκδικώντας ανάμεσα σε 20 χώρες μέρος της χρηματοδότησης του 1 εκατ. δολαρίων για την επιχείρησή του.

Στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, οι Έλληνες φιναλίστ θα παρουσιάσουν τις επιχειρήσεις τους στην ελληνική κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και κατόπιν θα προκύψει ο μεγάλος νικητής. Ο Έλληνας νικητής θα συμμετέχει σε παγκόσμια online ψηφοφορία και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο τελικό του Chivas Venture στο Άμστερνταμ τον Μάιο. Οι παγκόσμιοι φιναλίστ θα λάβουν μέρος σε Accelerator Program στη Μεγάλη Βρετανία τον Μάρτιο.