Τέσσερις νέες διεθνείς βραβεύσεις έλαβαν τέσσερις μπίρες Νήσος στον διαγωνισμό International Beer Challenge 2021. Συγκεκριμένα, η Νήσος Greek Island Pilsner απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Pilsner, η κόκκινη, ale, μοναστηριακού τύπου Νήσος Apocalyψη απέσπασε επίσης Χρυσό Μετάλλιο στην κατηγορία Ale, μία από τις πιο παραδοσιακές κατηγορίες ζύθου στην Ευρώπη, ενώ Χάλκινο δόθηκε στην μαύρη 7 Μποφόρ, καθώς και στην αρωματική, πιστοποιημένη βιολογική και χωρίς γλουτένη Νήσος All-Day.

«Είναι ο δεύτερος διεθνής διαγωνισμός, μέσα σε έναν χρόνο, στον οποίον κερδίζουμε, ταυτόχρονα, τέσσερα μετάλλια», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κουρής της Νήσος. «Θερμά συγχαρητήρια στους ταλαντούχους και παθιασμένους ανθρώπους μας.

Παραμένουμε πιστοί στο όραμά μας που ήταν και είναι, να συμπληρώνουμε την αυθεντικότητα της ελληνικής γαστρονομίας με ελληνικής έμπνευσης μπίρες κορυφαίας ποιότητας και διεθνούς αναγνώρισης και να προσδίδουμε αξία σε όλους γύρω μας», τόνισε επίσης. Υπενθυμίζεται ότι η Νήσος διανέμεται από την εταιρεία Άμβυξ.