Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Peak Awards 2023, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε, για 7η χρονιά, η Boussias Events, με την υποστήριξη της Google, με στόχο να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

H Τελετή Απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στο Anassa City Events, με τη συμμετοχή 350 στελεχών της αγοράς, που, στο τέλος της βραδιάς, γιόρτασαν την επιτυχία τους με ένα εντυπωσιακό DJ set.

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

  • η Tempo OMD ως «Peak Agency of the Year | 50 + employees»
  • η Mediacube ως «Peak Agency of the Year | < 50 employees»
  • το Πλαίσιο ως «Peak Brand of the Year».

«Marketing και Performance, έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες»
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή, αποτελούμενη από 55 έμπειρα στελέχη, υπό την προεδρία της Κωνσταντίνας Τζώκα, Chief Digital & Marketing Officer στη L’Oreal Hellas. Στον εναρκτήριο χαιρετισμό της, η Jury President των Peak Awards δήλωσε σχετικά: «Tο Performance Marketing έχει ως βασικό στόχο να εξασφαλίσει το μέγιστο ROI των επενδύσεών μας.

Έχει, όμως, προχωρήσει πολύ από τις παραδοσιακές του ρίζες. Τώρα πια, όταν μιλάμε για Marketing και Performance, μιλάμε για δυο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. Στη νέα εποχή, έχουμε να ανταποκριθούμε σε νέες τεχνολογίες, νέους τρόπους στόχευσης και ανάλυσης δεδομένων, καθώς και σε ένα πολύπλοκο καταναλωτικό ταξίδι με touchpoints χωρίς ξεκάθαρη τοποθέτηση στο funnel. Παράλληλα, οφείλουμε να θυμόμαστε ότι το επιτυχημένο Marketing εξακολουθεί να στηρίζεται στη δημιουργικότητα, τη συνάφεια και την αυθεντική δέσμευση με το κοινό μας. Έτσι, οδηγούμαστε σε μια σύνθετη εξίσωση που καλούμαστε να λύσουμε. Είμαστε, λοιπόν, πολύ χαρούμενοι γιατί, στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, είδαμε εξαιρετικές πρακτικές στην “επίλυση” αυτής της εξίσωσης».

«Το Performance Marketing θωρακίζει τις επιχειρήσεις»
Αντίστοιχα, ο Άγγελος Γαλανάκης, Regional Head Of Agencies & Interim Head Of Sales της Google, ανέφερε: «Τα Peak Awards αποτελούν, πλέον, μια μεγάλη γιορτή για το Performance Marketing» και πρόσθεσε: «Το Performance Marketing στη σημερινή εποχή, περισσότερο από ποτέ, οδηγεί στο να ενισχύονται και να θωρακίζονται οι επιχειρήσεις, σε συνεργασία με agencies που έχουν την εμπειρία και την κατάρτιση. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές».


Πίνακας Νικητών