Με μια νέα πρωτοβουλία που στοχεύει στην εκπαίδευση φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών, και τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού τους αποτυπώματος, η Teleperformance Greece ξεκινά το πρόγραμμα «ΜΚΟ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη», σε συνεργασία με τη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Science For You (SciFY).

Στο πλαίσιο του προγράμματος, η SciFΥ με την υποστήριξη της Teleperformance Greece, θα εκπαιδεύσει ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς (περιβάλλον, υποστήριξη ευάλωτων ομάδων, ενδυνάμωση νέων κ.ά.), στην Τεχνητή Νοημοσύνη μέσα από σεμινάρια και workshops.

Οι οργανισμοί που θα εκπαιδευτούν, θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις νέες γνώσεις και δεξιότητες για να βελτιώσουν τον κοινωνικό τους αντίκτυπο. Σε δήλωσή του ο Νικόλας Φουρτζής, Corporate Marketing, Communications & CSR Manager στην Teleperformance Greece ανέφερε σχετικά: «Μέσα από αυτό το έργο, θα βοηθήσουμε τις οργανώσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη και να κατανοήσουν τους πιθανούς κινδύνους».