Η εταιρεία smartphones Vivo ήρθε και στη Ελλάδα, δηλώνοντας «έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και στην ελληνική αγορά, μεταξύ των άλλων ευρωπαϊκών χωρών». Τα smartphones της Vivo χαρακτηρίζονται, όπως σημειώνει η εταιρεία, από υψηλή τεχνολογική καινοτομία και σχεδιασμό ανώτερης αισθητικής, ενώ παράλληλα συνδυάζουν κορυφαίες δυνατότητες και κάμερες υψηλής ακρίβειας σε ελκυστικές τιμές.

Εντός του 2022, ξεκινώντας τον Μάιο, η Vivo έχει προγραμματίσει να λανσάρει στην Ελλάδα smartphones στην μεσαία και high-end κατηγορία. Ο Λυκούργος Σαμαρτζής, Εμπορικός Διευθυντής του ελληνικού γραφείου, δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με την άφιξη της Vivo στην Ελλάδα, καθώς οι κινητές συσκευές της εταιρείας μπορούν να καλύψουν τις τεχνολογικές απαιτήσεις και του ελληνικού κοινού. Προσκαλούμε τους λάτρεις της καινοτομίας και της αισθητικής, να ανακαλύψουν την εμπειρία των smartphones της Vivo με τις καινοτόμες λύσεις από τον κορυφαίο κατασκευαστή smartphone της Κίνας με τις εξαιρετικές παγκόσμιες διακρίσεις».