Η νέα καμπάνια «Eviol – Είναι στη φύση μας να αγαπάμε τη ζωή» διαδέχεται την περσινή βραβευμένη καμπάνια «Eviol – Συνέχισε», που προέτρεπε καθημερινούς ανθρώπους να βρίσκουν τη δύναμη να συνεχίσουν να αγωνίζονται για όσα αγαπούν. Η αφήγηση της ταινίας εξελίσσεται σε ένα εικονικό μουσείο, όπου ένα ζευγάρι κάνει ένα φανταστικό ταξίδι στην καθημερινότητα των ανθρώπων, από τη δεκαετία του 50 μέχρι και σήμερα.

Το ταξίδι μέσα στον χρόνο, αναδεικνύει το βασικό και διαχρονικό ζητούμενο όλων μας. Είναι στη φύση μας να νιώθουμε καλά, να αγαπάμε τη ζωή. Είναι στη φύση μας, να διεκδικούμε το καλύτερο από τη δύσκολη καθημερινότητα, να θωρακίζουμε τον οργανισμό μας από το κρύο, να προστατεύουμε την ομορφιά της επιδερμίδας από τον χρόνο, να αναζητούμε περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητα και την άσκηση, να έχουμε καλύτερη πνευματική απόδοση και να απολαμβάνουμε την ηρεμία ενός ανθρώπινου τρόπου ζωής.

Με τη νέα καμπάνια, τα συμπληρώματα διατροφής Eviol προβάλλουν με δημιουργικό, υπεύθυνο και ανθρωποκεντρικό τρόπο, τη συμβολή τους στην σύγχρονη ποιότητα ζωής. Η καμπάνια φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Γρηγόρη Ρέντη, ενώ η μουσική «Eviol Dance With Me» έχει γραφτεί ειδικά για την ταινία από την Μαριέττα Φαφούτη, με τη φωνή της Κατερίνας Μπουρνάκα και τη μουσική παραγωγή του Musou Music Group.