Η πολυπλοκότητα και η ένταση των προκλήσεων που καλούνται να διαχειριστούν οι επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ βρίσκονται στον πυρήνα της 12ης διοργάνωσης του Food Retail CEO Forum, του συνεδρίου που διοργανώνει το «σελφ σέρβις» στις 19 Απριλίου.

Το συνέδριο παρέχει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται για τις στρατηγικές απαντήσεις που δίνει ο κλάδος σε επίκαιρα ερωτήματα να παρακολουθήσουν, σε φυσικό χώρο και online, αναλύσεις, έρευνες και συζητήσεις στελεχών της ανώτερης διοίκησης, που διαμορφώνουν τις νέες στρατηγικές. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν με τον ζωντανό διάλογο μεταξύ δύο νέων στελεχών, που εκπροσωπούν τις επιχειρήσεις Metro και Δ. Μασούτης.

Ειδικότερα, οι Κώστας Αντιμησάρης, Επιχειρησιακός Διευθυντής της Metro και Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, Γενικός Διευθυντής της Διαμαντής Μασούτης, θα τοποθετηθούν σε ζητήματα όπως οι επιπτώσεις της πανδημίας και του πολέμου σε επίπεδο ζήτησης και προσφοράς, οι τομείς στους οποίους επένδυσαν οι επιχειρήσεις κατά την προηγούμενη διετία, οι προβλέψεις για την εξέλιξη των τιμών, των πωλήσεων, των PL και των προωθητικών ενεργειών, ενώ θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τους παράγοντες που θα καθορίσουν συνολικά το μέλλον του κλάδου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Στέφανος Κομνηνός, Ιδρυτικός εταίρος της εταιρεία Netrino, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απευθύνει ερωτήσεις στα στελέχη.