Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο ΘΕΣγάλα επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στην αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας, ήδη από τα μέσα Απριλίου.

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και ανάπτυξης του συνεταιρισμού.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξής του, ο ΘΕΣγάλα επεκτείνει τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του στην αλυσίδα supermarkets Γαλαξίας, ήδη από τα μέσα Απριλίου. Συγκεκριμένα, η συνεργασία αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Όπως επισημαίνει, η συνεργασία με την Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας. Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται προς πώληση μέσω των καταστημάτων Γαλαξίας είναι το γάλα, το γιαούρτι, καθώς και άλλα γαλακτοκομικά εμπορεύματα του Συνεταιρισμού.