Πρόκειται για το Διεθνές Σιρκουί Καρτ στην Πάρτα
Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου η Πάτρα θα φιλοξενήσει το κορυφαίο motor event της Ελλάδας και ένα από τα πιο σημαντικά event μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ευρώπης.

Το 9o Διεθνές Σιρκουί Καρτ Πάτρας P.I.C.K. (Patras International Circuit for Kart) διοργανώνεται για ένατη χρονιά, έχοντας καθιερωθεί ως µία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Ένα ευρύ δίκτυο Μέσων, έντυπων και ηλεκτρονικών, θα συνδράμουν στην επικοινωνία και προβολή του αγώνα. Τηλεοράσεις από τη Κρήτη ως τον Έβρο όπως και portals της Πάτρας, Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, θα μεταδώσουν απ’ ευθείας τους αγώνες και θα κάνουν την προαναγγελία του event.

Εφημερίδες και ραδιόφωνα Πάτρας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Μεσσηνίας θα προβούν σε προβολές για την ανάδειξη της διοργάνωσης. Επίσης, πανελλαδικής εμβέλειας μέσα θα λειτουργήσουν ως αρωγοί της επικοινωνίας με καταχωρήσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα, ενώ on demand υλικό θα αναρτηθεί σε YouTube και Facebook. Παρουσιαστής του P.I.C.K. για 8η φορά θα είναι ο Τάκης Πουρναράκης.