Στην keynote ομιλία του Maz Nadjm με τίτλο «Turning Employees into Social Media Superstars»
Ο Maz Nadjm, ένας από τους κορυφαίους Βρετανούς Social Media Influencers σύμφωνα με το Forbes & τους Sunday Times, θα συμμετάσχει στο Social Media Conference’17 για να συμβουλέψει «how to turn Employees into Social Media Superstars».

Ο CEO της SoAmpli, μιας βραβευμένης εταιρείας η οποία ειδικεύεται στο Social Advocacy, θα παρουσιάσει πώς το Social Selling και το Employee Advocacy μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη μεγαλύτερου engagement και αυξημένων πωλήσεων. Στην keynote ομιλία του, ο M. Nadjm θα αναλύσει βήμα-προς-βήμα το πλάνο που απαιτείται για την ανάπτυξη της ενδεδειγμένης Social Selling στρατηγικής, ενώ θα επισημάνει τα σημεία προς αποφυγή. Παράλληλα, θα προσφέρει πολύτιμη γνώση σχετικά με όλα όσα χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να αξιοποιήσουν το sharing power των στελεχών τους στα Social Media.

Όπως συμβουλεύει ο πρώην UK Head of Social Media στο Ogilvy Group, «είτε δραστηριοποιείστε στο Β2Β, είτε στο B2C, το μέλλον σας εξαρτάται από την ικανότητά σας να αφουγκράζεστε τις τάσεις και να μοιράζεστε χρήσιμο περιεχόμενο. Και, πιστέψτε με, τόσο το Employee Advocacy όσο και το Social Selling θα διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στο εγγύς μέλλον». Το συνέδριο Social Media Conference’17 θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου με τη συμμετοχή 8 keynote ομιλητών από το εξωτερικό.