Τα Pampers παραμένουν για 5η συνεχόμενη χρονιά πλάι στα πρόωρα μωρά και τις οικογένειες τους. Γι’αυτό, δημιούργησαν την πάνα Pampers Preemie Protection σε 3 μεγέθη, ώστε η ίδια να ταιριάζει ακόμα και στα πιο μικρά πρόωρα μωρά που γεννήθηκαν στο δεύτερο τρίμηνο και ζυγίζουν λιγότερο από 800 γραμμάρια, με στόχο να ελαχιστοποιούν τις διαταραχές και να κοιμούνται όσο το δυνατόν πιο ήσυχα.

Από το 2018, για κάθε συσκευασία Pampers που πωλείται, τα Pampers δωρίζουν μία πάνα για τα πρόωρα μωράκια, με στόχο η ετήσια δωρεά στις αντίστοιχες μονάδες να ξεπεράσει τις 200.0000 πάνες σε όλη τη χώρα. Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν δωρίσει σχεδόν 900.000 ειδικά σχεδιασμένες πάνες, καλύπτοντας τις ανάγκες των Μονάδων Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.

Επιπλέον της δωρεάς των Pampers Preemie Protection, τα Pampers ενισχύουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Ηλιτόμηνον». Με τη βοήθεια των Pampers, η ΜΚΟ έχει προχωρήσει στη δωρεά 4 θερμοκοιτίδων σε μονάδες εντατικής νοσηλείας νεογνών σε μαιευτήρια σε πόλεις της Ελλάδας.