Τα Οινοποιεία Boutari υποστήριξαν, για δεύτερη χρονιά, τον θεσμό των «Χρυσών Σκούφων», τη διοργάνωση γαστρονομίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες ετικέτες κρασιών της οινοποιίας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 8 Απριλίου στο Athenaum InterContinental. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Βογιατζής, Head Oenologist των Οινοποιείων Μπουτάρη και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου: «Τα Οινοποιεία Boutari στηρίζουν σταθερά θεσμούς που προάγουν την υψηλή γαστρονομία και την ελληνική δημιουργικότητα».

Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες προτάσεις των οινοποιείων Μπουτάρη, σε επίσημη πρώτη και συγκεκριμένα τα νέα μονοποικιλιακά κρασιά, Μαλαγουζιά, Ασύρτικο και Βιδιανό. Η νέα αυτή σειρά κρασιών από ελληνικές ποικιλίες, σηματοδοτεί και τη νέα εποχή Μπουτάρη, όπως επισημαίνεται.