Τα 20 χρόνια τους συμπληρώνουν φέτος τα Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ και θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο γήπεδο Tae Kwon Do. Θα προβληθούν δε, για τέταρτη χρονιά αποκλειστικά στο Mega. Τον θεσμό θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς, με τη συμμετοχή των Dat Lilly, Fipster, Modern Cinderella, Persad, Vangelis Nakis και Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός. Official Dj της διοργάνωσης θα είναι ο Display.

Μεταξύ άλλων, φέτος η διοργάνωση θα πλαισιωθεί με δωρεάν είσοδο στο The Mad VMA Village και θεματικά περίπτερα, experiential activations, food court, merch stand, DJ stage, καθώς και παρουσία Instagramers και TikTokers.

Παράλληλα, το Mad Radio 106,2 θα εκπέμπει ζωντανά από τον χώρο, θα υλοποιηθούν τα The Dance Auditions by Lenovo, ενώ, τον Μάιο και τον Ιούνιο, θα κυκλοφορήσουν τα Mad VMA Podcasts με trivia και inside infο, μέσα από οκτώ θεματικά podcasts σε Υοutube και Spotify του Μad TV και οκτώ ραδιοφωνικές εκπομπές σε ραδιόφωνα όλης της Ελλάδας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν pre και after parties, καθώς και διαγωνισμοί.