Υποβολή υποψηφιοτήτων έως 23 Οκτωβρίου

Tα Healthy Diet Awards έρχονται για δεύτερη χρονιά, από την Boussias Communications, και επιβραβεύουν την καινοτομία των επιχειρηματικών και επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον κλάδο των τροφίμων και ποτών, που προάγουν την καλή υγεία. Παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες λόγω της πανδημίας, στόχος τους είναι να αναδείξουν την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο της διατροφής και των υπηρεσιών, συμβάλλοντας στην επανεκκίνηση της οικονομίας.

Ο Γεώργιος Μπόσκου, Χημικός Τροφίμων, Αναπληρωτής Καθηγητής, στη Σχολή Επιστημών Υγεία & Αγωγής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, επισημαίνει: «Είναι πολύ σπουδαίο να είσαι σε θέση να αναπτύξεις μια τάση και ένα σκεπτικό αριστείας στους επαγγελματίες των τροφίμων και της διατροφής. Εν τέλει, θα ωφεληθεί ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα θα βελτιωθεί η δημόσια υγεία και η κοινωνική ευεξία». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο www.healthydietawards.gr και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020.