Ανοίγουν αυτόνομο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για το 4ο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα και το πρώτο κατάστημα στη Βόρεια Ελλάδα ενώ ήδη λειτουργούν άλλα 3 καταστήματα habitat στην Αθήνα, ένα αυτόνομο στη Γλυφάδα και δυο τύπου “Shop-in-a-Shop” στα notoshome.

Ένα σημαντικό στοιχείο που διακρίνει το νέο κατάστημα habitat Θεσσαλονίκης είναι ότι με την έναρξή του θα επικοινωνηθεί και θα εφαρμοστεί η νέα καμπάνια και φιλοσοφία των habitat -“this is my habitat” που αντικατοπτρίζεται παντού, στην επικοινωνία, την εξυπηρέτηση και τις υπηρεσίες μέσα στο κατάστημα, αλλά και στη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική.

Τα habitat εδώ και 2 χρόνια αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τον Όμιλο Yalco, μέσω της θυγατρικής του, Omnishop. Όπως δήλωσε ο Γιώργος Σαλάχας, Γενικός Διευθυντής της Οmnishop, “το νέο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση για την εταιρεία αλλά και την ελληνική αγορά – καθώς αγγίζει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ και στην οποία προχωρήσαμε προσεκτικά και μετά από ενδελεχή έρευνα μηνών”.