Το Marketing Week και η Boussias διοργανώνουν για έκτη χρονιά τα Event Awards, έναν από τους πιο αναγνωρισμένους θεσμούς που αναδεικνύει τους κορυφαίους δημιουργούς και διοργανωτές εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Ειδικά φέτος, τα βραβεία είναι αφιερωμένα στους ανθρώπους του κλάδου που προσαρμόστηκαν με θάρρος σε έναν κόσμο διαφορετικό. Σκοπός τους είναι να χαρτογραφήσουν την αγορά μέσα από τις διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε virtual, live και hybrid περιβάλλον και να παρουσιάσουν όλες τις δημιουργικές λύσεις που ανακάλυψαν οι άνθρωποι του κλάδου για να προσαρμοστούν, εξελιχθούν, καινοτομήσουν.

Στη φετινή τους διοργάνωση τα βραβεία διαρθρώνονται σε 7 βασικές ενότητες, οι οποίες έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν και παρουσιάζουν ένα σύνολο 50 κατηγοριών.

Η αξιολόγηση των έργων θα πραγματοποιηθεί από μία ανεξάρτητη επιτροπή που εκπροσωπείται από ακαδημαϊκούς, εκπροσώπους φορέων, στελέχη εταιρειών από το marketing, τη διαφήμιση, της δημόσιες σχέσεις, την παραγωγή, τη διοργάνωση και τη φιλοξενία εκδηλώσεων, καθώς και προμηθευτές του κλάδου των events. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν το www.eventawards.gr και να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι και την Τετάρτη 21 Ιουλίου.