Η Cafetex, ιδιοκτήτρια των μαρκών Coffeeway και Brazita, ξεκινά συνεργασία με τη Χελίττα, εταιρεία διανομής καφέ στον χώρο της εστίασης, για τη διάθεση των προϊόντων της στην αγορά HoReCa. Με πρωταρχικό σκοπό την ευρεία και ταχύτερη τοποθέτηση των προϊόντων της, η Cafetex επενδύει στη στρατηγική συνεργασία με τη Χελίττα, αξιοποιώντας το υπάρχον πανελλήνιο δίκτυο συνεργατών, καθώς επίσης και την πολυετή εμπειρία της τελευταίας στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cafetex, δήλωσε σχετικά: «Στην Cafetex είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη συνεργασία με τη Χελίττα, καθώς επιταχύνει τη στρατηγική της εταιρείας μας που είναι να βρισκόμαστε κοντά στους καταναλωτές, σε όλα τα κανάλια».

O Βασίλης Δοπτόγλου, Γενικός Διευθυντής της Χελίττα, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Cafetex, με σκοπό να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην αγορά HoReCa, παρέχοντας από τη μια μεριά προϊόντα ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται στην Ελλάδα και από την άλλη μεριά ολοκληρωμένες tailor-made υπηρεσίες».