Στο πλαίσιο τη αναπτυξιακής πορείας τους με την προσθήκη νέων concept, διεύρυνση κωδικών και ενδυνάμωση e-πωλήσεων, τα Bread Factory δημιουργούν ένα νέο τμήμα παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας σε ιταλική συνταγή, με όνομα Angolo di Gelato (Η Γωνιά του Παγωτού) σε κάθε κατάστημά τους.

Στόχος τους είναι να συμπληρώσουν, με αυτόν τον τρόπο, το concept του Food Mall, με παρουσία σε Αττική και επαρχία. Το τμήμα δημιουργήθηκε σε συνεργασία με Ιταλούς Pastry Chefs της Angolo di Gelato, ενώ το παγωτό διατίθεται σε 13 γεύσεις και 3 γεύσεις σορμπέ, μετά από 24ωρη ωρίμανση για άρωμα, μαστιχωτή υφή και ιδιαίτερη γεύση, ενώ διαθέτει μειωμένα σάκχαρα και λιπαρά.