Σε συνεργασία με τοπικό επιχειρηματία που αναλαμβάνει Δ/νων Σύμβουλος της Aria Spain
Τα Aria Hotels, η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που λειτουργεί στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ισπανία, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Ignacio Moreno de los Rios, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου των Aria Hotels Spain.

Tα Aria Hotels δραστηριοποιούνται από το 2012 με χαρτοφυλάκιο 25 boutique ξενοδοχείων (και βίλες) σε προορισμούς στην Ελλάδα. Τα ακίνητα των Aria Hotels έχουν συχνά ιστορική σημασία και αναδεικνύουν λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, περιλαμβάνοντας τοποθεσίες όπως ένα οινοποιείο, έναν ανεμόμυλο που χρονολογείται από το 1852 αλλά και μια κατοικία με το δικό της ελαιοτριβείο δυόμισι αιώνων. Από τα νέα τους γραφεία στη Μαδρίτη, τα Aria Hotels Spain θα εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία σε καταλύματα σε όλη την Ισπανία.

Τα εγκαίνια του πρώτου εξ’ αυτών αναμένεται να γίνουν τους επόμενους μήνες. Ο Γεράσιμος Πανταζάτος, Διευθύνων Σύμβουλος των Aria Hotels, δήλωσε: «Οι απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών αυξάνονται, καθώς επιθυμούν να βιώσουν τις πιο αυθεντικές εμπειρίες. Αυτό σημαίνει διαμονή σε ανεπιτήδευτα καταλύματα σε ανεπιτήδευτες τοποθεσίες, με ξεχωριστό στιλ και ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η “συνταγή” που με επιτυχία δημιουργήσαμε και εφαρμόσαμε στην Ελλάδα – από τον οινοτουρισμό στην Κρήτη, μέχρι τον πολυτελή τρόπο ζωής στη Σαντορίνη ή τη διαμονή σε ένα συγγραφικό καταφύγιο στην Πελοπόννησο. Η Ισπανία είναι εξίσου δημοφιλής σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο και στοχεύουμε στην εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας στην Ιβηρική Χερσόνησο».