Η ACS παρουσίασε, για πρώτη φορά στο κοινό, τα νέα ACS Smartpoint Lockers, στο περίπτερο Α1 της έκθεσης ECDM Expo 2022, στις 14 και 15 Μαΐου, στο Ζάππειο. Στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το εγκατεστημένο ACS Smartpoint Locker και τις δυνατότητες του.

Συγκεκριμένα, με τα ACS Smartpoint Lockers («έξυπνες» θυρίδες KePol της ΚΕΒΑ), το συνεργαζόμενο e-shop παρέχει στον πελάτη του τη δυνατότητα να παραλάβει την παραγγελία του οποιαδήποτε ώρα ή ημέρα επιθυμεί (24/7), από το κοντινότερο ACS Smart Point, με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού (PIN).

Παράλληλα, παρέχεται στον παραλήπτη η δυνατότητα πληρωμής και με αντικαταβολή στο POS του locker, χρησιμοποιώντας τραπεζική κάρτα (Visa, Mastercard). Επίσης, τα ACS Smartpoint Lockers διαθέτουν σύστημα συναγερμού, κάμερα και φωτισμό LED, ενώ η παραλαβή της παραγγελίας γίνεται χωρίς ανθρώπινη επαφή.

Σημειώνεται ότι το λογισμικό λειτουργίας των «έξυπνων» θυρίδων, αλλά και της δυνατότητας πληρωμής της αντικαταβολής μέσω του ενσωματωμένου POS, έχει υλοποιηθεί από την ACS, ενώ παρέχεται διασύνδεση των lockers με πλατφόρμες e-shop, όπως οι WordPress, Magento, Shopify, WooCommerce, OpenCart, κ.ά., σε συνεργασία με την εταιρεία AfterSalesPro.