Οι εταιρείες που παρέχουν τυχερά παίγνια στο διαδίκτυο και δραστηριοποιούνται νόμιμα στην ελληνική αγορά, με άδεια λειτουργίας από την ΕΕΕΠ, δημιούργησαν την Ελληνική Ένωση Εταιρειών Παιγνίων στο Διαδίκτυο (ΕΕΕΠΔ). Ιδρυτικά μέλη της είναι οι εταιρείες Bet 365, Betshop, ΕΝΤΑΙΝ (Bwin, Sportingbet, Vistabet), Interwetten, Netbet, Stoiximan και Winmasters, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 90% της ελληνικής αγοράς.

Στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης συμμετέχουν οι Ιωάννης Σπανουδάκης (Stoiximan) ως Πρόεδρος, Γαβριήλ Χαλεπλής (Betshop) ως Γενικός Γραμματέας και ως μέλη οι Ιωάννης Καποδίστριας (Bwin), Νίκος Νίκαρης (Bet365) και Θωμάς Τζώκας (Winmasters). Βασικοί στόχοι της ΕΕΕΠΔ είναι η προώθηση των κανόνων του Υπεύθυνου Παιχνιδιού (Responsible Gaming) και η εκπροσώπηση των συλλογικών θέσεων των εταιρειών.

«Η συνεργασία των μεγαλύτερων εταιρειών της αγοράς, καταδεικνύει τη σαφή μας πρόθεση να διασφαλίζουμε τους όρους του υγιούς ανταγωνισμού και της ορθής λειτουργίας της αγοράς, διατηρώντας ως κεντρικό μας προσανατολισμό την προώθηση του υπεύθυνου παιχνιδιού καθώς και τη συνεχή συνεισφορά στην κοινωνία, μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων ΕΚΕ», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ.